Dostava paketa se vrši preko kurirske službe POST EXPRESS na teritoriji Republike Srbije.

Korpa

Marketing

Gumeno tehnička robaSirova guma široke namene dobija se mešanjem osnovnog polimera sa nizom aditiva. Transportne trake idelane su za kretanje rastresitih materijala u različitim industrijama (gradjevinska, metalurgija, poljoprivreda, drvna, prehrambrena…) i gotovo je nemoguće zamisliti savremeni proizvodni proces bez transportnih trakaTehničke gumene ploče su fleksibilne gumene ploče velike izdržljivosti koje se koriste svakodnevno u industrijskim pogonima za zaptivanje, oblaganje prostorija, razne vrste izolacije I kao čistači transportnih traka. Pljosnato remenje je pogonsko i transportno remenje visokih performansi koje je namenjeno za prenos snage. Remenja i kaiševiklinasti kaiševiGumene zavese i brisači predstavljaju sastavni deo sistema transportnih traka zbog njihove sposobnosti da uklone prljavštinu sa vaših transportnih trakaGumena creva imaju široku primenu u raznim industrijama, najčešće se koriste za transport vode, vazduha, nafte i naftnih derivata kao i raznih drugih hemikalija i ulja. SPAJANJE I UGRADNJA TRANSPORTNIH TRAKA. SERVIS I ZAKRPLJIVANJE TRANSPORTNIH TRAKAGUMIRANJE METALNIH DELOVA

Metaleks shop. Slivnici. Podne rešetke. Tuš kanalice. Kupatilska galanterija. Vrata za kadu. Program za invalide. Nadogradni elementi.

Prodaja papirnih slamčica. Deko proizvodi i prodaje Papirne SlamčiceEko Slamčice.

Usluge koje Vam Beton In1 nudi su : Proizvodnja betona. Isporuka svežeg betona. Prevoz i Pumpanje betona.

Hummusi i biljni puteri. Biljni puter od bundeve. Biljni puter od kikirikija. Biljni puter od suncokreta. Biljni puter od susama – Tahini . Hummus sa bukovačom . Hummus sa crnim lukom . Slatki hummus sa makom . Slatki hummus sa šljivama .

Rent a car Beograd | MD Falcon Cars Vam nudi uslugu rent a car bez depozita, bez ograničenja od pređenih kilometara, vozilo možete preuzeti na Aerodromu Nikola Tesla Beograd ili gde god želite. Rent a Car Aerodrom Beograd

Rent a car Beograd  – MD Falcon Cars vam nudi da preuzmete i vratite vozilo gde god vama to odgovara, bilo to da je to aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ili negde drugde, na vama je samo da nas pozovete da se dogovorimo.

Rent a car Beograd | MD Falcon Cars  je rent a car agencija iz Beograda bavi se iznajmljivanjem vozila na teritoriji Republike Srbije.

Potpuno klimatizovan Hotel MV Monogram u ponudi ima elegantno opremljene smeštajne jedinice sa besplatnim internetom , TV-om sa kablovskim kanalima, mini barom.

HOTEL MV MONOGRAM – Inđija raspolaže sa 16 soba / jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Trudimo se da Vaš boravak u hotelu MV MONOGRAM učinimo što ugodnijim i udobnijim. Stoga smo sve prilagodili Vama.

Komunalni kontejnerkontejner za odlaganje smećakontejner za smećekomunalna oprema –  kante za smećeposude za otpad

Prateći tržiste i neprekidnim usavršavanjem proizvoda prerasli smo u preduzeće koje broji 25 zaposlenih, i bavi se proizvodnjom i prodajom kontejnera za sakupljanje, odlaganje i odvoženje komunalnog i industrijskog otpada, kao i za sakupljanje otpada životinjskog porekla.

Reciklaža plastike i Otkup otpadne plastikeReplastic Inđija

REPLASTIC Inđija se bavi otkupom otpadne plastike i reciklažom svih vrsta plastike, a ujedno prodajemo i granulisane materijale PREMIUM kvaliteta.

Estetska hirurgija
Estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija je jedna od glavnih i vodećih hirurških grana dr Yazan klinike. Dr Yazan Consultancy

Svečana sala Đeram se nalazi u Inđiji, na ulazu iz pravca RUME na izvanrednoj lokaciji. Raspolaže prostorom za svečani prijem do 200 zvanica i velikim parkingom za sve Vaše goste. Sala je rezidencijalnog tipa i sa potpuno klimatizovanim prostorom, osmišljenim za ugodan boravak Vas i Vaših zvanica. Pogodna je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti tokom cele godine: venčanja, krštenja, punoletstva, rođendani, proslave firmi, seminari, gala večere…Svečana sala ĐERAM – mesto za vašu proslavu

IN BALNEO proizvodi od Inoxa

Kompanija Balneo je specijalizovana  za izradu proizvoda od inoxa koja nalaze primenu u kupatilima  i odvodnje površinskih voda različitih namena.

Prodaja i distribucija palminog ulja i palmine masti.

Rent a Car Nova Pazova

Rent a Car Srbija

Bavimo se proizvodnjom i prodajom i servisom aparata za mužu krava (muzilica za krave), koza (muzilice za koze) i ovaca, kao i rezervnih delova za iste.  3M Novaković se bavi proizvodnjom, prodajom i servisom muzilica za kravemuzilice za koze i muzilica za ovce i rezervnih delova za iste kao i podrškom. Osnovne servisne aktivnosti su kvalitetno održavanje aparata za mužu krava, koza i ovaca NOVAKOVIĆ-3M u garantnom i postgarantnom roku

Proizvodnja i prodaja led displeja najsavremenijih led bilbordiled totema, različitih dimenzija i izuzetnog stepena prosvetljenosti, za unutrašnje i spoljašnje korišćenje. Pristupačna cena za led ekran i led displej kao i kompletna logistička i tehnička podrška.

Hotel Avenia Smeštaj – Koncept hotela Avenia je domaćinski pristup i pažnja prema svakom gostu. U sklopu hotela nalazi se savremeni restoran u rumi kapaciteta 160 mesta, na dva nivoa sa restoranom.  Restoran i Apartmani u Ruma.

Rent a car Beograd Aerodrom je domaća kompanija koja se uspešno bavi iznajmljivanjem automobila već više od 10 godina. Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, ukoliko Vam je potreban automobil za vreme odmora, vikenda ili odlaska na ekskluzivnu lokaciju, Rent A Car Aerodrom Beograd  je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom.

Auto Servis – IN je servis velikog kapaciteta i mogućnosti. Opremom i kadrovima osposobljen da odgovori na zahteve iz oblasti auto mehanike, elektrike, vulkanizacije, servisa i punjenja klima. Servisne usluge su po principu “ključ u ruke” uz obavezne konsultacije, savete i rešenja koja često možemo da prilagodimo Vašem budžetu.

Naš auto servis inđija je organizovan na način koji klijentu omogućava da sve svoje auto probleme reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, originalne autodijagnostike, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova).

Bezbednost i zdravlje na radu – zaštita od požara – srbozaštita

Prodavnica Alata – Lets do it Alat

Iznajmljivanje rent a car vozila na aerodromu Nikola Tesla Beograd 24h dnevno. Rent a Car Aerodrom Beograd

izrada i održavanje web sajta

Usisno potisna creva

Perifleks spojnice – izrada perifleks spojnica /  perifleks spojnica

Rent a car Srbija

Nekretnine stara pazova

Reciklaža Plastike

Educational Travel Centar – osnovan je 2015. godine. Obrazovne institucije sa tradicijom kao i vodeće omladinske organizacije tokom godina saradnje, potpomogle su svojim iskustvom da ET Centar postane prijatno mesto za okupljanje i aktivnost omladine i odraslih. Nudi obuku engleskog jezika za decu i odrasle, usluge prevođenja i programe stručnog usavršavanja. Pruža informacije o programima međunarodne kulturne razmeneomladinskim karticama i letnjim jezičkim kampovima.

Rasadnik ukrasnog bilja

Agencija Komarac – nekretnine u staroj pazovi

Reciklaža Plastike

Prodavnica Alata – Lets do it Alati

Reciklaža plastike .  otkup plastike

www.europalete.com

www.tehnickipregledpobeda.com

Gumeno tehnička roba

Iznajmljivanje limuzina

Prodaja led bilborda

Svečana sala u zemunu

Cafe restoran Inđija

Biksne i bolcne

Dunavplast je vodeće preduzeće u proizvodnji i prometu medicinskih sredstava na teritoriji Republike Srbije.  Najveći deo korisnika ovih proizvoda su laboratorije, domovi zdravlja, bolnice, klinički centri, zavodi, instituti, ali i apoteke i ustanove farmaceutske, prehrambene, hemijske delatnosti i mnogi drugi. Dugogodišnjim iskustvom uspostavljena je politika kvaliteta koja je usmerena na obezbedjivanje proizvoda svim zainteresovanim klijentima/kupcima po konkurentnim cenama poštujući visoke standarde u pogledu kvaliteta i brzine isporuke.

Pletena Žica

špedicija i transport – bn bos šped

Termolakiranje

profilszr.com

JUST DESIGN

MUZILICE

Rasadnik ukrasnog bilja