Dostava paketa se vrši preko kurirske službe POST EXPRESS na teritoriji Republike Srbije.

Korpa

O proizvodima

Zašto su papirne slamčice najbolja alternativa?

Zašto je važno da čuvamo životnu sredinu i koristimo materijale koji se razgrađuju brže nego drugi? Priroda je naš dom, naša kuća. Svako ekološko delo koje učinite je značajno bez obzira koliko malo bilo, to je veliki korak ka zdravoj budućnosti.

Verovatno se većina nas nije nikad ni zapitala gde završe sve te slamčice, čaše, kese, kutije i druga plastika nakon upotrebe. Sve dok nije počelo o tome više da se priča na globalnom nivou, uključujući i društvene mreže.

deko logo 1

ECO-FRENDLY

Naše slamčice su 100% biorazgradive i nude lepšu, zdraviju i ekološki bolju alternativu od plastičnih slamčica.

POTPUNO PRIRODNE

Biorazgradive papirne slamčice su napravljene od prehrambrenih materijala, odnosno od materijala koji su zdravstveno ispravni.

ODLIČNA IZDRŽIVOST

Naše papirne eko slamčice su premium kvaliteta. Za svaku potrebu i priliku. Pića koja se piju sa njima čine lepšim.

Lepa na izgled

Obim slamčice ima prečnik 6mm i odgovara bilo kojoj vrsti pića: vode, koktela, sokova, kao ukras za pops cake. Dimenzije slamčice su 197mm x 6mm. Preko 40 različitih dezena…

Ne šteti biljnom i životinjskom svetu

Priroda je naš dom, naša kuća. Svako ekološko delo koje učinite je značajno bez obzira koliko malo bilo, to je veliki korak ka zdravoj budućnosti. Zato su tu naše slamčice. Zdrava alternativa.

Plastika šteti!

Danas, od 60% do 80% smeća u morima i okeanima dolazi sa kopna. Važno je napraviti iskorak, promeniti način razmišljanja i prestati sa korišćenjem plastike koja je već do sad uzela previše maha i koja uništava naš svet.